זריקת בוטוליניום טוקסין להקלת כאבים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

25/01/2011 | 22:33 | מאת: מיה

אימי משותקת חצי צד ,כבר שנתיים בבית סיעודי ,כואב לה מאוד הרגל המשותקת לא יכולה בכלל אפילו לישר אותה ,האם הזריקות יכולות לעזור להקל על הכאב? האם הם בסל הבריאות? והאם יש מרפאה באיזור צפון הארץ או ב"ח שאפשר ,תודה רבה.

28/01/2011 | 13:22 | מאת: דר' דניאל גוטליב

יש מקום לבדוק אפשרות כזו במיוחד לאחר שכבר נוסו טיפולים תרופתיים כמו בקלוזל ווליום להרפות השרירים ולא צלחו. לא קל יהיה לשכנע הקופה בהתאמתה לטיפול אבל זה כן בסל ליד ולא צריכה להיות סיבה שלפנים משורת הדין יתנו לה נסיון אחד לרגל. ברר מי המומחה לשיקום בקופה והראה לו צלום או סרטון וידאו של הרגל ביחד עם הפרטים הרפואיים ואולי תקבל אישור לטיפול. בהצלחה.

30/01/2011 | 10:07 | מאת: מיה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי