זיהוי מחלה/אירוע אצל סבתא שלי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

29/12/2010 | 22:55 | מאת: ניר

היי, רציתי לשאול בבקשה על מחלה או אירוע שעברה סבתא שלי השנוי במחלוקת (לפי סימפטומים), סבתא שלי בת 72 לפני כמה ימים בשעת הערב לאחר תפקוד רגיל וללא סימנים חריגים, פתאום ברגע היא איבדה את ההכרה למשך רבע שעה, סימנים נוספים שהיו הם הקצפה מהפה, ועיווטים, לאחר מכן שחזרה להכרה הקאה וכאבים בבטן, היא הובלה לבית חולים ולפי הבדיקות MRI לא נמצא דימום במוח ולא בקיבה. האם מדובר בשבץ?מיני שבץ? כריש? האם זוהי מחלה? חיידק ? אירוע ? או משהו אחר לפי הסימפטומים ותוצאות הmri? תודה מראש.

01/01/2011 | 15:21 | מאת: דר' דניאל גוטליב

קיימת אבחנה מבדלת בין אירוע אפילפטי לשבץ תסחיפי לבעיה לבית ואני בטוח שהרופאים המטפלים בה יתנו לכם את התשובה. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי