אנוקסיה דום לב ושיקום

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

27/12/2010 | 21:47 | מאת: רותי

בעלי בן 35 קיבל דום לב והיה שרוי בתרדמת במשך 7 שבועות כיום לאחר 8 שבועות החל לדבר ולתקשר, נושם לבד אך מאוד מאוד מבולבל ויש דברים שפשוט שכח. הוא מדבר, עדיין לא עצמאי ולפניו דרך שיקום ארוכה שבסופה אני מקווה יוכל לחזור הבייתה אלינו ולילדינו הקטנים. רציתי לדעת מה כולל שיקום נוירולוגי? מה כולל הליך שיקום בכלל? האם בכלל יש תקווה לשקם אדם שהיה בתרדמת ועושה רושם שיש איזשהי פגיעה מוחית??? אני מאוד דואגת וחוששת . האם ניתן לדעת אילו אזורים נפגעו והאם העובדה שהתעורר מהתרדמת מעידה על תקווה מסויימת? תודה וסליחה על כמות השאלות

01/01/2011 | 15:18 | מאת: דר' דניאל גוטליב

האתר שלנו מכיל מידע קצת יותר מכוון למצב אחרי שבץ מוח אבל אם תעייני בו בפרוט תוכלי להבין די טוב מה הכוונה בשיקום נוירולוגי כפי שבעלך עומד לעבור ו"להיות חלק מהצוות"(לדעת לשאול שאלות מתאימות וגם להשתתף בתהליך הטיפולי עצמו). www.pnaivebriut.com כ"כ ברשימת הקישורים החיצוןניים תמצאי הרבה אתרים נוספים רלבנטיים כתבת בצדק שמדובר בתהליך ארוך ובשלב זה גשי ללמוד את מושגי היסודי וא"כ חזרי לפורום עם שאלות ספציפיות יותר. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי