כאבי רגליים כתוצאה מטיפולים כימותרפיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

14/09/2010 | 06:58 | מאת: ויקטוריה

שלום רב, אהי חולה בסרטן הערמונית, קיבל טיפול כימותרפי שלא מלח ואף השתתף בקבוצת ניסוי כרגע המחלה במצב סטטי אולם הוא סובל מכאבים עזים בכף הרגל כשהוא קם ומנסה להתהלך, הרופא האונקולוג אמר שכפי הנראה יש חשש לפגיעה בעצבים . אני מבקשת לדעת אם כדאי לפנות לנויירולוג מומחה לטיפול ואבחון ואם כן האם יש מומחה שנוכל להגיע אליו? תודה רבה ויקטוריה

18/09/2010 | 14:41 | מאת: דר' דניאל גוטליב

קובעים תור דרך מוקד הקופה לנוירולוג...מבקשים אצלו לבצע בדיקת הולכה עצבית (EMG ) של הרגליים כולל עצבי כף הרגל ומבקשים גם לשלול בעיה פשוטה יותר של פסיטיס (דורבן בשלון העם) לטיפול בתרגול עצמי. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי