הפרעות בליעה לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

13/09/2010 | 14:39 | מאת: גילית

0000שלום! אבי לאחר כמה אירועים מוחיים, מטופל בכדורים , [גבה פנטין, פלבקס ווזודיב ללחץ דם] לפני חודשיים התחילה הדרדרות בצורת האכילה שלו את המים הוא שותה בלגימות קטנות ואת האוכל הוא מעיף בחזרה רק מעדנים ודייסה הוא אוכל מעט ואת השאר הוא מעיף, שותה מידי יום אנשור + שואלת האם זה קשור לאירוע מוחי ההדרדרות באוכל ומה ניתן לעשות בכדי לשפר זאת אשמח אם תפנה אותי להתייעצות או פתרון אחר מבתו המודאגת... תודה מראש

18/09/2010 | 14:29 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אפשרי שקושר לשבץ המוחי ורצוי לעבור לכלכה מותאמת - דייסתית ושתייה סמיכה . נא להבדק אצל קלינאית תקשורת מיומנת בהפרעת בליעה ולהתייעץ עם נוירולוג או רופא אא"ג. לקריאה נוספת על בעיות בליעה אחרי שבץ נא לגשת לאתר שלנו www.pnaivebriut.com בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי