שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

19/08/2010 | 02:08 | מאת: איציק

שלום ד"ר גוטליב דניאל יש לי חבר כמו אח שעבר תאונת דרכים לפני 7 שנים הוא נפגע מוחית עם קשיי שליטה בידים וברגלים וקושי לדבר רעידות לא נשלטות ביד ופיגור קל ניסנו תאי לחץ, וכמעט כל טיפול אחר אפשרי ראיתי אתמול את התוכנית בערוץ 8 על התרופה זולפידם וחשבתי איך אפשר לנסות את התרופה זאות תרופה מאושרת המקרה הכי גרוע הוא ישן טוב בלילה ובשנת צוהרים!? האם זה באמת כזה פשוט לנסות ? איך אפשר להגיע למצב שינסו את התרופה עליו? אשמח אם תענה לי

22/08/2010 | 14:39 | מאת: דר' דניאל גוטליב

כמו שאמרת במקרה הכי גרוע פשוט ישן טוב בלילה. אין בעיה לנסות תרופה שמיועדת לשינה למטרות שפור במצב הנוירולוגי אולם כל הספור סביב תרופה זו מתחיל להתנפח מעבר לכל פרופורציה ואני סקפטי אם תעזור. בכל זאת בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי