אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

30/06/2001 | 12:38 | מאת: ס.לוי

דר' גוטליב שלום אני עברתי אירוע לפני 14 חודשים, מאז האירוע יש לי הפרעה בדיבור וקשה לי להרים את הראש לעיון כלפי מעלה. אני מטופל האספרין 320mg ולופרסור 95

02/07/2001 | 18:06 | מאת: דר' דניאל גוטליב

השאלה לא ברורה, נא הסבירי עצמך.

03/07/2001 | 11:37 | מאת: ס.לוי

דר' גוטליב אני נכה עקב אירוע התקף לב ואירוע מוחי תוצאות אירוע מוחי היא פגיעה במערכת העצבים והפרעה בדיבור, בעיה בזיכרון כיום קשה לי לכתוב מכתב שלם או דברי הסבר רק מעיין בחומר שנכתב אני משתדל ליצב את עצמי עם התרופות. לופרסור 95 , אספרין 320mg ,פוסיד 40mg אודה לך אים יש חומר לעיון

12/07/2001 | 23:46 | מאת: לוי

אני נכה עקב אירוע התקף לב ואירוע מוחי תוצאות אירוע מוחי היא פגיעה במערכת העצבים והפרעה בדיבור, בעיה בזיכרון כיום קשה לי לכתוב מכתב שלם או דברי הסבר רק מעיין בחומר שנכתב אני משתדל ליצב את עצמי עם התרופות. לופרסור 95 , אספרין 320mg ,פוסיד 40mg אודה לך אים יש חומר לעיון

12/07/2001 | 23:50 | מאת: לוי

ד"ר גוטליב כתב/ה: > > השאלה לא ברורה, נא הסבירי עצמך. אני נכה עקב אירוע התקף לב ואירוע מוחי תוצאות אירוע מוחי היא פגיעה במערכת העצבים והפרעה בדיבור, בעיה בזיכרון כיום קשה לי לכתוב מכתב שלם או דברי הסבר רק מעיין בחומר שנכתב אני משתדל ליצב את עצמי עם התרופות. לופרסור 95 , אספרין 320mg ,פוסיד 40mg אודה לך אים יש חומר לעיון

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי