תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

10/01/2005 | 16:20 | מאת: רון - דחוף

ביצעתי בדיקת MRI בשל בעית טינטון. לא התגלתה בעיה בעצב השמיעה אך התגלו 2 מוקדים היפראינטנסים בחומר הלבן הסוב קורטיקלי שאינם עוברים האדרה. באבחנה מבדלת של התהליכים שינויים דמיאלינטיבים או שינויים על רקע וסקוליטיס. אני יודע מה זה וסקוליטיס. אודה לך אם תוכל להסביר לה מה זה אומר? האם זה יכול להיות גם גידולים?

11/01/2005 | 21:51 | מאת: דר' דניאל גוטליב

וסקוליטיס פירושו דלקת של כלי השם ואיני בטוח שזה רלבנטי לנושא הטינטון שאתה סובל ממנו. מדובר רק על אבחנה מבדלת תיאורטית ועליך לגשת לנוירולוג כדי להבין אם בכלל יש בעיה נוירולוגית. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי