לד"ר גוטליב דניאל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

21/11/2004 | 12:53 | מאת: צחי

לכבוד ד"ר דניאל גוטליב א.נ. שלום רב הנידון: ריטלין תודה על תשובתך. האם אתה נוירולוג שמומחה לריטלין ? כמו כן, איזה שינויים ביוכימיים במוח יש ? האם הם דומים לשינויים שנגרמים ע"י אמפטמינים ? האם השינויים האלה נחשבים כקלים ובטוחים ? או כמזיקים ? כמה זמן דרוש בנטילת ריטלין, בכך שיהיו שינויים במוח ? אשמח לתשובתך המלאה בהקדם בכבוד רב, צחי ס.

24/11/2004 | 13:27 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אינני מחשיב את עצמי לנוירולוג המומחה במתן ריטלין. ריטלין אכן דומה בהרכב שלו לאמפטמנים וכך גפ השפעתו ותופעות הלוואי שלו. נסה לפנות לפרופ' רות שלו בשערי צדק בירושלים.

24/11/2004 | 13:27 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אינני מחשיב את עצמי לנוירולוג המומחה במתן ריטלין. ריטלין אכן דומה בהרכב שלו לאמפטמנים וכך גפ השפעתו ותופעות הלוואי שלו. נסה לפנות לפרופ' רות שלו בשערי צדק בירושלים.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי