מכה בראש

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

17/10/2004 | 17:42 | מאת: shai

ד.נ. שלום רב, לפני מספר ימים הרגשתי מעין "חבטה חזקה מאוד" בראש, התכופפתי, הטיתי את הראש והחזקתי אותו חזק עם הידיים. אף אחד לא נגע בי והמקרה נראה לי מוזר ולמען האמת מדאיג אותי כיוון שאחריו הרגשתי שאני לא כל-כך מרוכז מסוחרר חלש והראש כאב לי זמן מה. מה זה יכול להיות והאם יש מקום בבדיקה של העניין? בברכה ובתודה מראש, שי

23/10/2004 | 18:11 | מאת: דר' דניאל גוטליב

נשמע מוזר לכל הדעות, לך תבדק אצל רופא המשפחה ולפי הצורך הוא יפנה אותך לנוירולוג. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי