רעד ביד

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

21/09/2004 | 12:06 | מאת: יואב

מזה כשבועיים אני מרגיש רעד קל באצבעות הידיים (בעקר באגודל). לא יודע אם זה קשור אבל לפני כחמש שנים היה לי מרפק טניס ביד שמאל שטופל בסטרואידים ומאז לעיתים קרובות הידיים נרדמות לי בשינה. הייתי אצל רופא משפחה שאיבחן שהרעד קיים גם בתנועה והפנה לניורולוג לשבוע הבא (אמר שרוב הסיכויים שמדובר ברעד שיעבור לאחר טיפול תרופתי מתאים). מה האפשרויות לאיבחון? מה הטיפול הרצוי? תודה.

23/09/2004 | 23:48 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בדרך כלל מדובר ברעד פיזיולוגי מוגבר חסר משמעות מלבד הבעיה הקוסמטית הנובעת מהתגברותו בזמן התרגשות. המתן בסבלנות לבדיק הנוירולוגית ואל תחשוש.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי