רוק טורדני

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

12/09/2004 | 00:00 | מאת: אשל

שלום דוקטור אימי בת 85 לקתה באירוע מוחי לפני 5 שנים, בעזרת תרופות שומרת על רמת לחץ דם תקין סובלת שמן רב מדכאון. בשנתיים האחרונות, תופעה מטרידה, העצבנת, וגורמת אף היא לדיכאון: הפה מתמלא רוק כל הזמן, לא מצליחה לבלוע אותו, וחייבת לירוק החוצה או לנגב בממחטה.טוענת שלפעמים זה גורם לתחושת חנק. רופא המשפחה והפםסיכיאטרית לא הצליחו לאבחן ולטפל אנא עזרתך! תודה מקרב לב

12/09/2004 | 23:15 | מאת: דר' דניאל גוטליב

מנון קטן של תרופה אנטיכולינרגית כמו ארטן יכול לייבש קצת את הפה ולהקל על הבעיה. בהצלחה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי