תוצאות ארוע מוחי "minor":

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

11/09/2004 | 10:45 | מאת: נבוקו

לפני שנתיים,בעקבות ארוע מוחי קל, שלא ניצפה בצילום, אין לי חישה באצבעות יד ימין-בעיקר ב 3- ותחושה שאני מתקשה להגדירה: כעין צריבה ודקירות באצבעות; כמו-כן העדר תחושה בקדמת כף הרגל סמוך לאצבעות. הרופאים שנשלחתי אליהם הראשון ניאורולוג שאומר לי לבוא לביקורת בכל 6 חודשים והשני,מומחה לכף יד, אמר לי ש"אין מה לעשות". האומנם אין מה לעשות או שהעובדה שאני בן 73 עושה את הטיפול לא כל כך חשוב. תודה ושנה טובה.

11/09/2004 | 12:35 | מאת: דר' דניאל גוטליב

אינני בטוח שצריך לייחס את תלונתך לאירוע מוחי כי נדירה פגיעה תחושתית מצומצמת כזו כתוצאה מנזק מוחי והרבה יותר שכיח למצוא אותה לאחר נזק עצבי פריפרי, כלומר לחץ על אחד מעצבי היד באזור המרפק או כף היד. הייתי ממליץ להבדק שוב על ידי נוירולוג ולבקש להיות מופנה לבדיקת EMG של היד הרדומה. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי