פצעי לחץ לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

01/09/2004 | 11:03 | מאת: יעקב גבריאל

ד"ר גוטליב שלום ראשית ברצוני להודות לך על התשובה הזריזה והממצה ואפרט יותר לשאלתך איני מסוגל בכלל לזוז בטח לא להתהפך היה לי מזרון של יד שרה וכעת יש לי מיטה חשמלית שזזה לבד כל הלילה מצד לצד-המיטה היא מחברת איי טי המזרן של המיטה הוא טמפור ושאלתי התייחסה למקרה שבגלל בעיה טכנית כלשהיא המיטה לא תפעל מכל סיבה שהיא ושוב תודה רבה ושנה טובה סייעת לי מאוד יעקב

03/09/2004 | 09:05 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בבקשה

17/03/2005 | 00:19 | מאת: פצע לחץ וטיפול בחמצן

אמי אחרי מספר אירועי מוח בסטגנציה של הגפיים עם פצע לחץ גדול ברגל מאושפזת בהלל יפה חדרה. רוצים לכרות את הרגל. האם ידוע טיפול אחר בחבישה וחמצן שיכול למנוע את הקטיעה, רחמים, היא אינה מודעת למצבה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי