ארוע מוחי פגיעה בדיבור

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

20/04/2020 | 12:00 | מאת: לימור

שלום וברכה, לפני כשנתיים וחצי עבר אבי בן ה78 ארוע מוח, כתוצאה מכך נפגעה לו יכולת הדיבור, הוא מדבר אך בכבדות ובצרידות. כמו כן, שיווי המשקל שלו הופר והוא מתנדנד בהליכתו. לאחרונה החל להתעניין במוצר שנקרא ׳נוראייד׳. ורצינו לשאול מה דעתכם על המוצר? והאם יכול להתאים ולסייע במקרה הנ״ל? תודה מראש

שלום, לא ראיתי במחקרים שפורסמו על התוסף ראיה מספקת לתועלת בשלב שאת מתארת (שנתיים וחצי לאחר האירוע), בפרט אצל גברים. כך שלדעתי לא צפויה לו תועלת משימוש בתכשיר. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי