המשך אישפוז לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

17/11/2019 | 15:11 | מאת: גלית

אבי לאחר תקופת אישפוז במחלקת נפגעי ראש לאחר אירוע מוחי, קיימת בעיית בליעה עדיין זקוק לקנולה וסיעודי, קבלנו שיחרור לתאריך 25/12 כיצד ניתן לשפר בעיית בליעה? בנוסף שמענו גדולות וטובות על בית לוינשטין האם שם מטפלים בנל? וגומלים מקנולה?

שלום, לגבי קשיי הבליעה יש דרכים לתרגל בהדרגה ולהתאים את המזון ליכולת הבליעה (למשל להסמיך נוזלים, להכין דייסות רכות-למחצה ועוד). מי שעוסקות בכך הן בעיקר קלינאיות תקשורת. לגבי בית לוינשטיין - בהחלט. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי