שבץ מוחי בחלק הימני של המוחון

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

17/01/2019 | 19:10 | מאת: כאוסר

בעלי לקה בשבץ מוחי והחלק הימני כולו מת, האם לאחר השיקום יחזור לו השיווי המשקל ? תודה

שלום, בדרך כלל ע"י שיקום ניתן להחזיר תנועה לצד הפגוע ובהמשך את יכולת העמידה וכן את שיווי המשקל. עם זאת, יש מקרים בהם הפגיעה במוח מאוד קשה והשיקום לא מצליח להחזיר את היכולות הללו. מציע לעבור שיקום אינטנסיבי ולראות איך האדם (והגוף) מגיבים. מידע נוסף על שיקום שיווי המשקל לאחר אירוע מוחי ניתן למצוא כאן: http://www.stroke-guide.co.il/impaired/שיקום-שיווי-המשקל-לאחר-אירוע-מוחי/ בהצלחה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי