שיקום לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

27/09/2018 | 22:35 | מאת: אורליטה

חמתי התעוררה בלילה עם חום ולא מצליחה להזיז יד ימין והדיבור לא ברור משום מהנחמי חיכה עד הבוקר ללכת לקופ"ח כרגע היא באישפוז ןרציתי לדעת תוך כמה ימים היא צריכה להגיע לשיקום על מנת שהיא תחזור לעצמה מהר היא התחילה לדבר ולזוז מעט אבל עדיין עם חום

כעקרון אפשר לעבור לשיקום, אם יש צורך ואם היא מתאימה לכך, כאשר המצב הרפואי מתיצב. בדרך כלל לוקח כשבוע אבל יכול לקחת זמן ארוך יותר. זאב

21/10/2018 | 19:47 | מאת: אורליטה

רציתי לדית כמה פעמים בשבוע צריך פיזיוטאפיה לאחר אירוע מוחי שבו צד ימין השתתק

תלוי במצב. אם צד ימין משותק לגמרי כדאי בהתחלה לתרגל כל יום, אם אפשר אפילו כמה שעות. הרבה הרבה תרגול.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי