סיכויי החלמה מהכרה מינימלית

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

25/02/2018 | 13:14 | מאת: הכרה מינימלית

בן זוגי לפי דברי הרופא במרכז בו הוא נמצא שרוי במצב הכרה מינימלית . האם במצב הכרה זה עובדים כל פיזיותרפיה ואיזה סוגי פיזיותרפיה?

שלום, במצב הכרה מינימלית פיזיותרפיה יכולה לעשות שני דברים עיקריים: א. לשמור על מערכת התנועה של הגוף במצב סביר - נעשה ע"י הפעלה פאסיבית, הנעת המפרקים, מתיחות ולחיצות. אם מתפתחים קיצורים בשרירים ניתן להתאים סדים שישמרו על השריר במנח תקין פחות או יותר. זהו תפקידה העיקרי של הפיזיותרפיה במצב זה. ב. לספק גירוי רב במגע - ע"י הפעלת סוגי מגע שונים במהלך הטיפול, כדי לספק גירויים מהגוף אל המוח. זאב

27/02/2018 | 09:51 | מאת: תודה רבה עח התשובה המקיפה

אין שאלה

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי