הפנייה לשיקום ברעות

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

23/08/2017 | 12:06 | מאת: סיוון

צהריים טובים , בן משפחתי עבר מפרצת במוח כרגע סובל משיתוק בצד שמאל אל הרופאים אומרים שקיימת האפשרות שיחזור לתפקוד מלא , כרגע הוא מחכה במחלקה להעברה לתל השומר לשיקום , אך התפנה מקום ברעות רציתי לשאול האם כדאי להמשיך לחכות או להתחיל כבר את התהליך ברעות. תודה.

ממליץ שתבקרו בשני המקומות ותתרשמו. אם המצב מורכב במיוחד יש לתל השומר יתרון מאחר שזהו בית חולים כללי+שיקומי. אחרת לא הייתי מעכב את השיקום יותר מידי. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי