שיקום לאחר קטיעה לעזרת מומחה אודה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

05/06/2017 | 03:27 | מאת: ניבר

שלום, אבי חולה לב סיעודי , זקוק להשגחה 24/7 ,עבר קטיעה מתחת לברך. שאלות: 1. מה פרוטוקול העבודה במחלקת שיקום אורתופדי ? (אילו פעילויות מתוכננות לו ,כמה שעות ביום/ שבוע כל פעילות וכו')? 2. כמה שבועות הוא אמור להישאר במסגרת מחלקת שיקום אורתופדי ? תודה, ניבר

ניבר שלום, זה לא פורום אורטופדי, אבל 'בגדול' השיקום יכול לקחת חודש-חודשיים, תלוי במצבו הרפואי, ובשאלות כמו האם מתאימים לו תותבת?, מה המטרה התפקודית - הליכה? וכו'. במחלקה האורטופדית אמורים לדעת מה הכיוון שלו מבחינת השיקום. בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי