נזק מוחי לאחר דום לב

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

26/05/2017 | 22:55 | מאת: בתאל

שוב בהמשך לשיחתנו...תרופת קלוניקס למה היא מיועדת ?להרגיע את הפירקוסים או מה? הבעיה שאחרי שנותנים לו את התרופה הזו הוא נירדם והמטרה שלנו בעצם שהוא ימשיך לפתוח עיניים ויידבר איתנו ואף מרים את היד(הוא כן התחיל לעשות את זה לאחר שבוע וחצי של טאיכוסטונומיה) ואנחנו שמחנו שיש לו לאת לאת פוטנציאל לשיקום. האם רופא נוירולוג יכול לבחון אותו בזמן שהוא מפרקס ולתת לו טיפול תרופתי מועיל? תודה מראש,בתאל - הבת המודאגת.

אם הקלונקס מרדים אותו באופן שמפריע לשיקום, תעדכנו בכך את הרופא המטפל. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי