לען לפנות ?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

22/03/2006 | 15:23 | מאת: דוויד

אני גבר בן שלושים , ב גיל 17 עשיתי ברית מילה אני מאד מצטיר ש עשיתי את ה שטות הזו, היום אני מרגיש הרבה רגישי נחיתות בגלל זה , אני מרגיש ש אני לא מקבל את מה ש מגיע לי טבעית, כשה אני חושב על מין עם משהיא אני מדמין ש יש לי את עורלה ו למעעשה אין לי אותה , ו זה מצייר אותי ו מעשיק אותי כשה אני חושב על מין אחרי מין עם אשה אני יוצה עם הרגשה ש היה חסר לי משהוא ו אני לא מסופק . איך פותרים בעיה כזות ו לאן פונים .?

22/03/2006 | 23:07 | מאת: גלית קלמנזון

דיוויד שלום, מדבריך אני מבינה שאתה חי בתחושה של חסר ואובדן מאוד משמעותיים. בהרגשה שלי, עצם העובדה שפנית לפורום שעוסק בנושאים נפשים, מצביעה על כך שאתה אולי מבין שהבעיה היא לא בהכרח רק העניין הפיזיולוגי קונקרטי, אלא מעבר לכך. אני מציעה לך לפנות לטיפול נפשי. ניתן לפנות למרפאה ציבורית, לטיפול דרך קופ"ח, או למטפל פרטי. גלית קלמנזון

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה