פוסט טראומה והריון בהפתעה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

18/10/2016 | 12:25 | מאת: שירלי

לפני 10 חודשים עברתי תאונה קשה שהותירה בי בעייה קשה מאוד של פוסט טראומה. אני מטופלת אצל פסיכולוג ולוקחת ציפרלקס. לפני שבוע וחצי גיליתי שאני בהריון. זה לא היה מתוכנן. האם להפסיק את הציפרלקס? האם אוכל לעבור הריון ולידה עם הפרעות פוסט טראומה קשות הכוללות את כל התסמינים של התסמונת ? זה אפשרי מבחינה בריאותית ונפשית?

שלום, דבר ראשון מזל טוב דבר שני אין מניעה להיות בהריון או ללדת עם קושי נפשי הרבה עושות את זה רק צריך תמיכה. מבחינה תרופתית יש תרופות שצריך להפסיק בשלב מסויים של ההריון אני לא בטוחה שציפרלקס היא אחת מהן, תתייעצי עם הפסיכיאטר או רופא נשים. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה