עזרה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

13/09/2015 | 11:16 | מאת: אלה

אני ובעלי נשואים 28 שנים,וביתי חלתה בסרטן.עם היוודע דבר המחלה בעלי מתעלל בי שזה אומר אלים מאד כלפי הוא אומר שהוא יקח אותי לבית העלמין ויקבור אותי, חנק אותי בצוואר ואני מפחדת ממנו חיי הפכו לגיהנום האלימות מסלימה ולא יודעת מה לעשות אנא בבקשה תייעצו לי מחכה לתשובה בהקדם תודה.

שלום לך אני לא חושבת שזה האתר בו את צריכה להתייעץ כיוון שזה אתר הנותן מענה לאנשים המתמודדים עם מגלבה נפשית ובני משפחותיהם. לדעתי האישית כדאי לך לפנות לעזרה למשטרה או ללשכת הרווחה בעיר. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה