סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

07/12/2014 | 10:11 | מאת: דניאל

שלום אני דניאל בן 23, אובחנתי כחולה סכיזופרניה לפני מספר שנים, בזמן האחרון מצבי הנפשי מאוד לא יציב ואני לא סומך על התרופות שהביאו לי כל כך, התרופות עוזרות רק לזמן קצר ולא באמת מטפלות בשורש הבעיה.. גדלתי בבית עם הרבה מתח נפשי ואני מאמין שיש לי טראומה מהילדות שלא טופלה..רציתי בבקשה לקבל ייעוץ למי כדאי לפנות בשביל לקבל טיפול הולם. תודה רבה !

שלום דניאל הטיפול התרופתי חשוב אך בנוסף רצוי לשלב טיפול שיחתי שניתן לקבלו במרפאות לבריאות הנפש או ברווחה או שבאופן פרטי. רצוי גם על כך להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל. בהצלחה מיכל יהודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה