היי לכולם..

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

21/10/2013 | 08:18 | מאת: אייל

כאמור סובל מסכיזופרניה =+ הפרעת אוסידי מחשבתי קשה מאוד . רוצה להמשיך ולהתקדם ובעיקר להתמקצע.. > אך ישנו לי אי- וחר ריכוז . וזה תוקע אותי מללמוד מקצוע זה או אחר . מה עליי לעשות ולפרוץ החוצה כי יש בי יכולות . תודה

אייל שלום, אם אתה סובל קשיי קשב וריכוז עם או בלי סכיזופרניה אתה יכול לטפל בהם בצורה תרופתית ולקבל התאמות בליומדים. יש בסל שיקום מתאמות השכלה שאפשר להיעזר בהם בבניית תכנית לימודים מותאמת. אני מכירה משתקמים שעשו כך ולמדו עם קשיי הקשב והריכוז. בהצלחה נהורה

21/10/2013 | 17:44 | מאת: אייל

הענין הוא שמאוד קשה לי לזכור את החומר הנלמד בכיתה .. ואכן בכיתה מיוחדת למתמודדים ... מרגיש חבל ונורא תקוע בקטע הזה . נמאס לי שוב לחוות תוכנית לימודית ולהפסיק באמצע עקב משבר זה או אחר . תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה