קריות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

07/12/2012 | 00:29 | מאת: אביבה

שלום.מחפשת עבור בני בן ה-26 חולה סכיזופרניה נמצא עכשיו בבית . מטופל עי פסיאטר .הבן צריך תחלואה כפולה מאחר ומעשן חשיש. האחות שמטפלת בעינינו המליצה על קרית שלמה יישוב חרוצים בדקתי באינטרנט ונראה לי לא כל כ מתאים לבן מבחינת גיל .אולי יש מישהו מהיועצים שמכיר את המקום לתת חוות דעת על המקום. ואולי מכיר מקומות טובים אחרים שעונים על הדרישות. תודה.

אביבה שלום, תהליך הגמילה במצבים של תחלואה כפולה כולל שני שלבים עיקריים : גמילה פיזית של כחודש בד"כ בבבתי חולים כמו פרדסיה , באר שבע בשלב השני ולא פחות משמעותי הוא דאגה להמשך טיפול רלוונטי בקהילה, שהטיפול מאוד אישי ותלוי ביכולות ובצרכים של האדם, יש הוסטלים , יש מסגרות של דיור מוגן וכד'. כדאי להתחיל ולתכנן הטיפול יחד עם עו"ס או פסיכיאטר המכיר את בנך ויש לו קשר טוב עימו. בהצלחה.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה