המצב שלי גרוע הנפשי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

19/10/2011 | 02:41 | מאת: בן 30 מתל אביב

הפסיכיאטר נותן לי כדורים וכלום לא עוזר לי והלכתי לעוד 1 גם מה שנתן לי לא עוזר הפסיכיאטר שלי לפניי כמה חודשיים אמר לי שאני צריך אישפוז יום איפה שאני מטופל אצלו ואני לא רוצה ללכת אבל בגלל שאני דיסקרטי ולא רוצה שחולים יראו אותי הפסיכיאטר אמר לי שאישפוז יום יראו אותי יום יום ויוכלו לעזור לי איזה כדורים לקחת ויכירו אותי יותר מה עליי לעשות? והעם יש אישפוז יום במקום פרטי? אני מטופל באיכילוב תודה רבה :(

21/10/2011 | 15:34 | מאת: י. בן יעקב

תראה, זה קשה מאד להיחשף, ובכלל להיות בטיפול ציבורי. אך, לפעמים אין ברירה! זו האפשרות היחידה, וכפי שאמר לך הרופא זה יעזור לך מאד, ותטופל באופן שוטף. אני לא התמודדתי עם מה שאתה מתאר [אני לא הפריע לי בכלל שיראו אותי] ואין לי את הזכות לומר לך. אך יחד עם זה אני מקווה שתקבל כוחות

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה