אבחון ועזרה לסובל מהפרעת אישיות אנטי סוציאלית

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

02/10/2011 | 08:40 | מאת: אברהם

בני טופל כאלכוהוליסט ולא הצליח לסיים נסיונות שיקום שונים בקהילה טיפולית. כתוצאה מההתנהגות הוא כיום דר רחוק ומורחק מהבית. עם זאת קראנו חומר שמעלה חשד שהבעיה שלו איננה אלכוהול אלא הפרעת אישיות אנטי סוציאלית שתסמיניה תואמים את מה שראינו אצלו. איזה טיפול מומלץ? מיהם המומחים שיודעים לטפל בבעיה זו ומה סיכויי ההצלחה? האם יש תקווה להחזיר אותו לחיים תקינים? אודה על כל מידע מהימן או מנסיון אישי.

02/10/2011 | 18:20 | מאת: י. בן יעקב

אין לי מידע בנושא. רק חשוב לזכור שעל אף האבחנה השונה הרי שאי אפשר להתעלם שמרכיב חשוב בחייו הוא האלכוהול, וצריך לבחון את המשמעות של זה לגבי ההמשך, כולל זה כשיצטרך להפסיק מהתמכרותו זו, וזה לא משנה מה האבחנה. בתקוה להצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה