להוציא מאושפזת מאשפוז כפוי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

21/09/2011 | 14:08 | מאת: שון

שלום אחות של חברה שלי מאושפזת מזה כשבועיים בבי"ח פסיכיאטרי במחלקה סגורה,באשפוז כפוי (סמים וקצת אלימות),סובלת מהזיות,הוריה לקחו אותה לאשפוז בניגוד לרצונה. היא מאד סובלת שם ומעונינת לצאת משם וללכת למכון לגמילה מסמים האם ניתן להוציא אותה מהאשפוז הכפוי? באמצעות עו"ד? או גורם אחר כלשהוא?

21/09/2011 | 21:43 | מאת: י. בן יעקב

"להוציא" אני לא יודע, אבל בהחלט אפשר לערער ולבקש זאת. לכל מאושפז יש זכות לעו"ד מטעם המדינה, נא לברר זאת אצל העו"ס בבה"ח.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה