לפונקס

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

14/09/2011 | 15:18 | מאת: שואל

שלום לכם, ברצוני לשאול לגבי תרופת לפונקס עבור קרוב משפחה. הוא היה מטופל בתרופה זו במשך כ-6 שנים והפסיק (בייעוץ פסיכיאטר) את נטילת התרופה. כבר כ-3 חודשים שהוא ללא התרופה, כמעט... הוא לוקח כרבע מהכדור שאמור, רק מכיוון שאינו מצליח להירדם בלילה כלל לא הכדור. מלבד זאת, אין לו כל תופעות לוואי נוספות. האם ידוע לכם משהו על תופעה זו? מה ניתן לעשות על מנת להסדיר את שעות השינה ללא נטילת התרופה?

14/09/2011 | 20:33 | מאת: י. בן יעקב

יש היום כדורי שינה מעולים. [ולא צריך את הנומבון ההוא..] אני לא יודע שמות, אבל כדאי לברר. אני יודע שבבתי חולים משתמשים בהם באורח קבע והם משפיעים מעולה. תברר.

14/09/2011 | 22:19 | מאת: שואל

האם תופעה זו היא מוכרת? אפשר להתגבר עליה ללא כדורי שינה? (הוא ניסה לקחת וגם זה לא עוזר).

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה