שאלה לגבי אישפוז יום

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

21/08/2011 | 14:00 | מאת: איסי

אני ממתין בעוד כמה ימים אתאשפז במרפאה לאישפוז יום,עכשיו השאלה שלי היא כזאת,אם קורה לי משהו באישפוז יום,יכולים לאשפז אותי בבית חולים מלא? אישפוז מלא? הכוונה להחמרה במצבי,אודה לתשובה מהירה

21/08/2011 | 21:13 | מאת: י. בן יעקב

לא הבנתי כל כך, האם מדובר בתוך מסגרת ביה"ח? כמו"כ האם אתה חושש להכנס לאשפוז יום בבית חולים? אני אישית הייתי ב'אשפוז יום', יש בזה דוקא יתרון שאתה 'עטוף' במקרה של החמרה וכדו' וגם מקבלים אותך במיון בכל זמן של החמרה [והרי מכירים אותך], מקווה שעניתי.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה