מה התהליך לקבלת קצבת נכות מיטוח לאומי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

18/08/2011 | 07:26 | מאת: מיה

שלום, אבקש לברר מהו התהליך שייש לעשות במקרה של בן משפחה חולה שאינו משתף פעולה? הרושם הוא לסכיזופרניה על פי פסיכיאטר בקהילה. אודה לתשובתך המהירה

18/08/2011 | 20:02 | מאת: י. בן יעקב

במקרים כמו סכיזופרניה אני בטוח שיקבל את הקיצבה. מה שחשוב הוא שהפסיכיאטר שלו יכתוב מכתב ארוך ומנומק. כי כאשר כותבים רק כמה מילים התוצאה היא שהם מזלזלים. יחד עם זאת, רצוי שאחד מכם ילווה אותו וגם יוסיף את מה שהוא רואה כבן משפ' ולהדגיש חוסר תפקוד ויכולת כלכלית עצמאית. בהצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה