העלאה בשכר החונכים השיקומיים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

29/07/2011 | 08:36 | מאת: רינה

שלום מישתקמים ומדריכים . אין ורך לספר על מהות העבודה הקשה שאנחנו עשים מכל הלב . הטלפונים על חשבוננו ,הזמן שמעבר לשעות הנקובות כרטיסי החניה שלא מקבלים עליהם החזר ובכלל עבודה קשה מכל הלב. 25 שקלים לשעה זו בושה עבור חונך שעושה עבודה לא שיגרתית וגם אמור לחיות מהמשכורת . חשבתי במיסגרת העלאת המודעות והמהפכות החברתיות לשתף גם אותנו בעניין . ניראה לי שהעבודה שלנו שווה קצת יותר מ25 שקלים לשעה . לפחות. מי שחושב כך אשמח יצור איתי קשר ויחד ניפנה לאחראים בסל השיקום על מנת להביע את דעתינו באופן מכובד והולם . מה דעתכם. נישמח לתמיכת המישתקמים

30/07/2011 | 09:09 | מאת: י. בן יעקב

גם העו"ס יגידו כך ורוצים העלאה? וגם הפסיכיאטרים ודאי מתאמצים.. ובכלל המתמחים בבתי חולים כמו שקורה עכשיו ושכחנו מהקוט'ג ומהשכירות דירות. מה שכתבת את צודקת, אבל זו בעיה לא פשוטה.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה