חונך לשיקום נפשי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

01/02/2011 | 23:10 | מאת: פולי

איך מוצאים חונך שיעבוד עם בחור בן 35 שעומד להשתחרר מבית חולים לאחר אישפוז עקב התקף פסיכוטי? אנחנו מחפשים מישהו שמתמחה בתחום, שיעבוד באופן פרטי 3-4 פעמים בשבוע. יש חברות שמספקות שרות כזה?

01/02/2011 | 23:54 | מאת: ענת תנעמי

פולי ערב טוב וברוך/ה הבא/ה לפורום, בהחלט יש חברות שמספקות שרותי חונכות. בדרך כלל הן עושות זאת דרך סל שיקום אבל אני מניחה שאפשר לבקש את השרות גם באופן פרטי. באתר של משרד הבריאות יש רשימה של חברות שמספקות שרותי חונכות עפ"י המחוזות. להלן הקישור: http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=10&catid=29&pageid=3704 בהצלחה ענת

01/03/2011 | 01:19 | מאת: ברק הרלב

פולי שלום ראשית מעניין מדוע אתם מחפשים חונך פרטי? האם אין לאדם זכאות לסל שיקום, משמע 40 אחוז נכות מביטוח לאומי וכו'. או מטעמים אחרים ? שנית חשוב שלחונך תהיה הדרכה של איש מקצוע והעבודה תהייה במסגרת תוכנית שיקומית שתבנה עם המתמודד בהתאם למטרותיו האישיות. לשם כך מומלץ להיעזר באיש מקצוע, עו"ס שיקומי. אם תכתוב את מקום מגורך - אוכל להיות יותר ספציפי. או שנתכתב במיל.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה