מחכה למנהל פורום שותף בעל ידע איש בהתמודדות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

15/01/2011 | 22:18 | מאת: יקי

שלום לכולם, רק רציתי להביע את החשיבות הרבה שאני רואה בכך שאחד המנהלים של הפורום יהיה אדם בעל נסיון אישי בהתמודדות עם מחלה/הפרעה נפשית. אני סבור שפורום זה הוא יחודי בשיתוף החיובי שנוצר בין אנשי מקצוע, משפחה ומתמודדים. לילה טוב יקי

16/01/2011 | 12:40 | מאת: ענת תנעמי

יקי שלום, אני מסכימה עם כל מילה שלך. אני חושבת כמוך שהפורום צריך להמשיך להיות מנוהל בשיתוף כמו שהיה עד עכשו. יש לך רעיון מי יכול להחליף את בני בתפקידו כמנהל שותף בפורום? אשמח לכל הצעה. להשתמע ענת

16/01/2011 | 20:33 | מאת: יקי

מתאימים

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה