שירותי דיור מוגן למתגורר בבית הורים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

28/08/2019 | 15:47 | מאת: קטרינה

אני מאובחנת עם סכיזופרניה זכאית סל שיקום גרה בבית הורים וגם נותנת סכום כסף מסוים למשק בית של ההורים. האם יש אפשרות לקבל שירותי סל שיקום דיור מוגן למי שמתגורר בבית ההורים? איזה סוג של עזרה ניתן לקבל במסגרת זאת?

שלום. וודאי שיש שירותים שניתן לקבל . בתחום הדיור יש שירותי חונכות וסומכות שיכולים להגיע אלייך הביתה או להיפגש איתך מחוץ לבית ולסייע לך להגשים את המטרות שלך. יש אפשרות לעיתים קרובות לקבל גם דיור מוגן לבודדים בתוך בית ההורים. השירותים מסייעים במיצוי זכויות, תמיכה בחיי היומיום, שילוב עם שירותים נוספים ועוד. אני מאוד ממליצה . אם יש לך שאלות נוספות או שאת מעוניינת בהפנייה למנהל השירותים באיזור מסויים את מוסמנת לכתוב לי נהורה [email protected]

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה