השמנה כתוצאה משימוש בויפאקס

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

13/12/2018 | 08:46 | מאת: שלומי

שלום דר רז אני בן 37 וזה שנתיים שאני נוטל ויפאקס 150 מ"ג לטיפול בחרדה. הכדור עוזר לי מאוד אלא שבבמהלך התקופה עליתי 22 קג. הלכתי לדיאטנית כמה פעמים שינתי את התזונה שלי אני מתאמן כבר חצי שנה בצורה רצינית ועושה הליכה כל ערב של שעה. אני מרגיש טוב ואף האימון תרם לעיצוב אבל ירידה במשקל אין ואני שוקל 107 קג. האם ישנה אפשרות אחרת לדעתך לטיפול?

שלום רב שלומי, בהחלט ישנה אופציה לטיפול תרופתי. ניתן לפנות לייעוץ רפואי בעניין.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח