השמנת ייתר קיצונית וזריקות

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

26/01/2018 | 12:04 | מאת: א.ב.

שלום לך, אני אמור להגיע אלייך ביום ראשון לפגישה ראשונית. בינתיים קראתי מחקרים על הזריקה שהיא עלולה לגרום בטווח הרחוק לסרטן ולדלקות בלבלב. האם זה נכון? ועוד שאלה, אני שוקל 130 קילו (הורדתי 10 קילו בחודש וחצי האחרון בעזרת דיאטה) ואני 1.70, אני אומנם בדיאטה אבל מאוד סובל וכל הזמן רעב. האם הזריקות יכולות לעזור? ומה אם אני אוהב לאכול גם שאני לא רעב, האם זה עדיין מתאים לי? בנוסף צירפתי את הבדיקות דם שעשיתי לפני כמה ימים, האם 103 בכולסטרול הרע זה לא תקין? תודה

שלום, ישנן מספר תרופות אפשריות לטיפול ואף ושילובן. אשמח לענות לך בהרחבה על כל שאלותייך בפגישתנו.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח