עזרה בפענוח MRI

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/08/2010 | 15:39 | מאת: אלוירה

שלום, הייתי רוצה לקבל ההסבר על התוצאה. תודה באונה פריאטלית משמאל מודגם תהליך נרחב הגורם להרחבת הגירוסים , ללא האדרה על ידי חומר ניגוד. מודגם אפקט מסה מקומי וכן אפקט מסה על החדר הלטרלי משמאל. אין עדות להגבלה אמתית בדיפוזיה.

לקריאה נוספת והעמקה
28/08/2010 | 09:37 | מאת:

לאלוירה המדובר בגוש,קרוב לודאי גידול,באיזור קדקודי שמאלי,היוצר לחץ על רקמת המח בסביבתו והדוחק את החדר המוחי הצדדי השמאלי הסמוך לו(חדר=חלל מוחי ובתוכו נוזל מוחי-CSF ). מעבר לכך יש לעיין בהדמייה עצמה ולהקבילה לתלונותיך ולממצאי בדיקתך. את זקוקה כמובן לייעוץ נוירוכירורג. ד"ר א. ולד,נוירוכירורג,-0542-29-10-46

28/08/2010 | 10:39 | מאת: מיכאל

שלום דוקטור, זה בעלה של אלוירה יום חמישי היה לה התקף והיא אושפזה בתל-השומר במחלקה נוירוכירורגית ד"ר שגיא הרנוף אמור לבדוק אותה ביום ראשון מקווה שזה לא משהו מסוכן. מדובר באישה בת 32 ללא מחלות/בעיות קודמות. תודה על התשובה.