יעוץ לגבי שיקום

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

02/02/2006 | 00:36 | מאת: ירון

אבי ניפגע בצד שמאל של המח לאחר כ3שבועות שצונתר היתחיל לאכל ללא זונדה אך הבנתו ניפגעה חלקית אך הרופא אמר שאים אינו מבין אין לישלוח אותו לשיקום . הו מעונין לישלוח אותו הביתה. שאלתי מהם זכויותי ועד כמה אני צריך להיתעקש לטובתו של אבי כאדי שהו ישלח לשיקום כדי שיחזור הביתה לאחר שקיבל עזרה ואולי לחיים קצת יותר נורמלים. בתודה ווברכה ירון...

פגיעה בהבנה על רקע מעורבות החצידור השמאלי אכן פוגעת באופן ניכר בפוטניאל השיקומי.הערכת פוטנציאל שיקומי לצורך הפניה לשיקום צריכה להעשות על ידי הרופא המטפל או על ידי הרופא הגריאטר של קופת החולים לאחר ביצוע בדיקה נוירולוגית מקיפה. במידה ואינך מסכים עם ההחלטה של הרופא המטפל,אתה יכול לנסות ולבקש חוות דעת נוספת על ידי נוירולוג או מומחה לשיקום .

08/02/2006 | 22:50 | מאת: ירון

אני מעוניין בבית חולים שיקומי מסויים לשטענתנו אבא שלי יכול יותר להשתקם. האם אני יכול לדרוש זאת מבית החולים שכרגע אבי מאושפז שם.

מנהלי פורום שבץ מוח