שבץ מוחי

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

19/09/2008 | 22:11 | מאת: מגי אבני

בעלי אושפז אתמול עשו לו סי טי והרופאים אמרו שיש לו שבץ מוחי באונה הימנית הקשורה לעין ימין בגודל של 4.5 ס"מ הוא מרגיש חוסר שיווי משקל חולשה היה לו חום כמעט 10 ימים איך קשור החום שהיה לו לשבץ המוחי הוא איבד חלק מהזכרון תודה לכב" באם אקבל תשובה

חולים לאחר שבץ עשויים לפתח מחלת חום זיהומית כגון דלקת ריאות,דלקת בדרכי השתן או דלקת סביב איזור הכנסת העירוי. בדיקה גופנית ובדיקות עזר יגלו את מקור החום. במידה והחום התחיל במקביל להופעת החוסרים הנוירולוגים ,יש מקום לשאול את הצוות המטפל האם יתכן כי מדובר בזיהום מוחי ולא בשבץ.

מנהלי פורום שבץ מוח