בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

31/01/2006 | 16:48 | מאת: חני

קודם כל תודה על התיחסותך ותשובתך לבעיה שהפניתי אליך. אבל התשובה שלך מעט מדאיגה אותי: אם לא ניתן לשלול בוודאות ארוע מוחי חולף(גם אם כל הבדיקות שבוצעו כולל CT ודופלר קרוטיס ואקו לב, יצאו תקינות, האם אני צריכה להיות כל הזמן במתח ובחשש שאולי בכל זאת זה היה ארוע מוחי ואולי יבואו עוד אחריו? האם תוצאות בדיקות הדם כגון הומוציסטין, אנטי קרדיוליפין, ANA, ועוד , יתנו את התשובה הוודאית בנוגע לאותו ארוע או שגם זה לא. בינתיים התחלתי לקבל אספירין 1 ביום בהמלצת הרופאה אבל אולי אני לא צריכה את זה. אני אמורה לקחת את זה כל החיים אולי בלי שיהיה צורך? איך אפשר לדעת בוודאות אם כן היה או לא היה TIA ? בבקשה תענה לי כי זה ממש מלחיץ. נ.ב. : אני אפילו חוששת לנסוע לחו"ל בפחד ששם יקרה לי משהו. מה עושים?

אני מצטער אך מבלי לבדוק אותך אין לי מה להוסיף מעבר לתשובתי הקודמת. אני מציע לך לפנות למרפאה נוירואופתלמולוגית או למרפאת STROKEבמרכז הרפואי תל אביב. טל-6974000..

מנהלי פורום שבץ מוח