שליטה בסוגרים לאחר שבץ

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

31/07/2008 | 18:56 | מאת: נחמה פרבר

שלום, בעלי עבר אירוע מוחי לפני כחצי שנה. כיום הוא בתהליכי שיקום. למרות ההתקדמות המהירה בשאר התחומים, הבעיה של השליטה ביציאות נשארה בעינה. הוא אינו מרגיש ביציאות ובקושי חש בזמן מתן שתן. אודה לכל עצה מועילה בנושא. בברכה, נחמה

יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית ולעבור על בדיקות ההדמיה באופן ישיר כדי לראות את הטריטוריה הפגועה ולהבין את הסיבה להפרעות בשליטה על סוגרים. יתכן ויהיה גם צורך לבצע בדיקות אורודינמיות.

מנהלי פורום שבץ מוח