תוצאות C.T

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

31/01/2006 | 09:44 | מאת: שני

לפני מספר ימים עשיתי C.T במח עקב אובדן ראיה מצד ימין למשך כ- 20 דקות פעמים זה קרה בהפרש של שלושה חודשיים. קיבלתי תשובה שהסקירה של המח תקינה אבל בהתחלה היה רשום: עכירות ממלאה את חלל הסינוס המקסילרי משמאל. חלל הסינוס פתוח אל חלל האף. הסינוס השמאלי קטן מהימני ודופנותיו עבים יותר - מכוון לתהליך דלקתי כרוני. דרוש תאום קליני. האם תוכל להסביר לי בבקשה מה זה אומר? כי יש לי תור לניורולוגית עוד מספר שבועות. תודה רבה

הציטוט מכוון לדלקת של הסינוסים ("סינוסיטיס"). אני מציע לפנות לרופא א.א.ג.ולהמשיך את הבירור הנוירולוגי בנוגע לתלונות הראשוניות.

מנהלי פורום שבץ מוח