כאב ותחושת שטף דם

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

15/06/2008 | 03:17 | מאת: ברוך

מזה כארבעה ימים אני סובל מכאב ראש חיצוני מציק בצד שמאל של הראש, קרוב למצח. לא מדובר בכאב משתק, אבל הוא מרגיש כמו מכה יבשה ובכל פעם שאני נוגע באזור אני חש בכאב באופן מוגבר. בנוסף אני עייף מהרגיל ולפרקים לא קוהרנטי (אולי מהלחץ?). יש לציין כי בעבר, בתקופת הצבא (לפני כשש שנים), עברתי חוויה דומה אך לא נמצאו ממצאים כלשהם. ובאופן כללי מדובר על אזור רגיש יחסית בראש מזה שנים. פרטים נוספים: סובל מאלרגיות תכופות ומנטייה לסינוסיטיס. מעשן מעט (5-8 סיגריות ביום, לעתים פחות) ומשתדל להקפיד על פעילות ספורטיבית. מה להערכתך יכול לגרום לכאב (שינה על כרית קשיחה מדי (קצה של ספה), עישון, מכה שאולי חטפתי בעבר הרחוק, גידול חלילה), והאם עלי להיות מוטרד (מודה ומתוודה, יש בי נטיה לחשוש יתר על המידה בעניינים בריאותיים)?

כמו בכל מקרה של כאב ראש חדש יש צורך לקבל אינפורמציה מלאה ולבצע בדיקה נוירולוגית ולכן אני מציע לפנות לרופא המטפל. לא ניתן לאבחן כאבי ראש במסגרת הפורום.באופן כללי,כאב ראש בעוצמה עזה שהתחיל באופן חד ופתאומי מחיב פניה מיידית למיון.

מנהלי פורום שבץ מוח