נימול

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

13/05/2008 | 22:21 | מאת: יאירה

שלום, אתמול בבוקר קמתי עם הרגשה מוזרה של רגליים רדומות (זה ממש הזכיר לי את ההרגשה שהיתהלי בלידה, אחרי שהאפידורל התחיל להתפוגג אך עדיין לא יצא לגמרי מהגוף) ושל נימול ושל רגליים כבדות. יש לציין שההרגשה היא סימטרית והיא מגיע מכפות הרגליים ועד אזור הטבור. מאז עבר יום וחצי וזה לא הפסיק . הלכתי היום לחדר מיון, שם עשו לי בדיקות דם וצילום של עמוד שדרה תחתון ולא מצאו כלום. אמרו לי לקבוע תור לMRI וגם לבוא עוד שבוע לביקורת. מה זה יכול להיות? מה היית מציע לעשות? תודה רבה

נימול חדש בגפיים התחתונות ורושם של פלס תחושתי בגובה הטבור מחייב הערכה נוירולוגית דחופה. יש צורך בבדיקה נוירולוגית וכן לשקול ביצוע מיידי של הדמיה טובה של עמוד השדרה(MRI או CT וMRI בהמשך) ובדיקות נוספות כגון ניקור מותני. מאחר ואני מניח כי נראית על ידי נוירולוג במיון שהתרשם מהסיפור באופן ישיר וביצע בדיקה נוירולוגית אינני במעמד לחלוק עליו.

מנהלי פורום שבץ מוח