המשך להודעה הקטדמת- כאבי ראש ולחץ

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

29/04/2008 | 00:29 | מאת: נארה

אני עשיתי גם בדיקת ראייה אצל רופאת עינים והיא אמרה שאין לי בעיה של ראיה ושהכל תקין. גם אני סובלת בחודש האחרון מרגישות וצריבה כל הזמן בעניים, ומרגישה שכל איזור העניים והאף יש בו ניפוחות בפועל לא רואים שיש, בחודש האחרון דווקא לא סבלתי מנזלת, למרות שכל הכאבי גברו בחודש האחרון. גם כמעט כל יום מרגישה סחרחורת ואי איזון, אין לזה שעות מסויימות. תודה רבה

הבירור שעברת עד כה התמקד בתחום העיינים וא.א.ג כך שלא עברת הערכה נוירולוגית. כאב ראש הנמשך תקופה כה ממושכת ,מצריך שימוש תדיר במשככי כאבים ומונע משינה מחייב הערכה נוספת הכוללת בדיקה נוירולוגית ואולי בדיקות עזר נוספות לפי ההתויה הקלינית. לכן אני ממליץ לפנות בהקדם לנוירולוג.

מנהלי פורום שבץ מוח