זרמים בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח

30/03/2008 | 17:51 | מאת: דודו

שלום אני בן 46 בריא בדרך כלל קמתי בבקר ולאחר חצי שעה הרגשתי במח זרמים כאילו נרדמה לי הקרקפת כמו שהיד נרדמת רק שההרגשה הזו בראש רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע(זה עבר לאחר כשעתיים) ביצעתי בדיקות דם שגרתיות והכל היה תקין לפני כשבועיים אני בחור לא שמן ומעשן קופסא ביום יש לי במשפחה היסטוריה של מחלות לב וארוע מוחי שאביננפטר ממנו ואימי חולה בסכרת ובעיות בלב מגיל צעיר מבדיקת אקו שביצעתי לפני חמש שנים אמרו לי שיש לי עיבוי בלב אבל לא צריך שום טיפול לחץ הדם שלי נורמלי ובזמן האחרון אני מרגיש כאילו חסר לי אויר בריאות וקשה לי לנשום כאילו הריאות פועלות 60 אחוז מהיכולתתשלהם ואני מתנשף הרבה (נאנח) בזמן האחרון סליחה על אורך השאלה ותודה מראש דודו

יש לקבל היסטוריה רפואית מלאה כולל הפיזור המדויק של התלונות בקרקפת וכן לבצע בדיקה נוירולוגית כדי לתת מענה לשאלותיך ולהחליט האם יש צורך בהמשך הבירור. לשם כך עליך לפנות בהקדם לרופא המשפחה.

מנהלי פורום שבץ מוח